Image Alt

Alma laser

Alma Soprano Ice je bezbedan, medicinski ispitan laser, najnovije tehnologije, kojim se bezbolno i trajno uklanjaju malje sa svih delova tela i lica, bez obzira na njihovu boju i boju kože.

Alma Soprano Ice je najsavremenija tehnologija među svim laserima za epilaciju na svetu. Primenjuje se u najprestižnijim klinikama i centrima, a sada i kod nas!

Alma Soprano Ice laser koristi različite talasne dužine uz dve sonde, što omogućava da se apsorbuju dlačice ispod kože i zatim toplotom trajno uništi folikul, zajedno sa njenim DNK zapisom.

Ova vrhunska tehnologija poseduje sistem hlađenja, gde je glava sonde “ohlađena” na -5’C što omogućava blagu anestetizaciju pa je samim tim tretman skoro bezbolan, dok se koren dlake uništava toplotom od 42’C.

Standardna procedura lasera prethodnih generacija je bila dostizanje temperature od 67’C pri čemu su opekotine bile česta pojava, dok je Alma Soprano Ice tu mogućnost minimizirao tj.uklonio.

Folikuli dlaka koje se nalaze u aktivnoj fazi rasta predstavljaju najbolji cilj za lasersku epilaciju. Treba napomenuti da se prosečno u fazi rasta (anagena faza) nalazi od 70-90% dlaka, u fazi regresije (katagena faza) 1%, a u fazi odmora, tj.ispadanja (telogena faza) 10-30% dlaka.

Da bi se folikul dlake uništio osim što mora biti u anagenoj fazi potrebno je da laser ima dovoljnu količinu energije i odgovarajuću talasnu dužinu, što Alma Soprano Ice laser obezbedjuje.

•Da bi se postigao najbolji efekat 3-4 nedelje pre dolaska na lasersku epilaciju ne bi trbalo uklanjati dlake iz korena (depilirati voskom ili čupati), niti izbeljivati. Dozvoljeno je koristiti depilacionu kremu, makazice, brijač i trimer.

•Lasersku epilaciju možete raditi počev od 18 godina starosti.

•Pri zakazivanju tretmana epilacije Alma Soprano Ice laserom dobićete sva potrebna uputstva.