Image Alt

Ballancer pro

Ballancer sistem

Anti aging i anti celulit masažer tela – najbolji uređaj svoje vrste na svetu.

Ballancer je efikasan i prijatan u isto vreme.

Posle samo jednog tretmana klijent je zadovoljan, oseća se lagano i opušteno. Tretmani Ballancer-om su odlični kao samostalni i kao sastavni deo tretmana za „nehiruršku“ liposukciju kao što su kavitacija, radiotalasni tretmani i slično.

Ballancer prozvodi Mego Afek, izraelaska kompanija koja je i proizvela prvu mašinu za limfnu drenažu, još 70tih godina prošlog veka a poznata je po Lympha press sistemu koji je u medicinskoj upotrebi preko 10 godina i važi za zlatni standard.

EFEKTI:

Trenutno rešava prolem „teških nogu“

Značajno poboljšava rad limfnog sistema

Doprinosi prirodnoj detoksikaciji organizma

Poboljšava metabolizam

Smanjuje izgled celulita

Smanjuje obime tretiranih područja

Poboljšava elastičnost kože

Poboljšava rezultate tretmana kavitacije, radiotalasa…

Kako Ballancer deluje na telo?

Limfni sistem:

Cirkulacija limfe se popravlja, i u perifernom toku kao i u centralnim limfnim čvorištima. Rezultat je bolje pražnjenje metaboličkih nusprodukata iz međućelijskog prostora. Posredno, tretman pomaže i imunom sistemu.

Mišići:

Ballancer masira i mišiće. Talasasti pokreti opuštaju mišiće, ukljanjaju nagomilanu tečnost koja je nastala usled napora mišića, čime se smanjuje napetost u mišićima.

Koža:

Ballancer masaža će omogućiti da se koža bolje prokrvi i dobije svež kiseonik, što dovodi do boljeg izgleda kože. Popravlja se tonus i čvrstina. Pojava celulita se može prevenirati a i ukloniti nakon serije tretmana.

Cirkulatorni sistem:

Ballancer  talasasta masaža deluje kao „spoljašnje“ srce, blago povećava cirkulaciju počev od perifernih krvnih sudova. Poboljšanjem cirkulacije, dolazi do bolje eliminacije toksina i boljeg snabdevanja ćelija kiseonikom.

Sistem za varenje:

Ballancer masira i stimuliše i abdomen. Rezultat je relaksacija abdominalnih mišića kao i regulisanje izbacivanja štetnih materija iz organizma.