Image Alt

Masaže

a

Naš Spa tim je sa posebnom pažnjom selektovao i za Vas izdvojio..

  • Elegance spa masaža

Za sva stanja velikih emotivnih umora, čije su manifestacije teškoće celog tela. Idealan za obnavljanje optimalne hidratacije i reaktiviranje metabolizma kože.

Revitalizujuće ulje na bazi meda, mleka i vanile doprineće stimulaciji vaših čula i opuštajućem dejstvu masaže, darujući Vam osećaj opšteg blagostanja.

Vreme trajanja 50 min

  • Masaža za buduće mame

Masaža u toku trudnoće je jedan od najboljih izbora za prenatalnu negu tela. Izvodi se u posebnom položaju, udobnom za trudnice. Masaža ublažava mnoge tegobe sa kojima se većina trudnica suočava, kao što su bolovi u leđima, ukočen vrat, grčevi, oticanje, nesanica, fizički umor. Masaža podstiče protok krvi i limfe, naročito u nogama i daje osecaj lakše pokretljivosti.

Vreme trajanja 50 min

  • Sportska masaža

Za sva stanja velikih mentalnih i fizičkih umora. Mešavina ulja i ekstrakti narandže i limuna visokog antioksidativnog dejstva obogaćeni vitaminom C i magnezijumom stimulisaće osećaj blagostanja i revitalizovati mišićni tonus vašeg tela; u kombinaciji sa snažnim rukama terapeuta umanjiće vaš umor.

Vreme trajanja 45 min

  • Refleksologija stopala

Tehnika presure kojom se tretiraju refleksne zone na stopalima, stimuliše pravilan fiziološki rad svih organa a samim tim i pokretanje svih metaboličkih procesa u organizmu. Ovaj tretman će pružiti rasterećenje vašim nogama i stopalima.. za korak lagan kao po oblacima.

Vreme trajanja 30 min

  • Maderoterapija

Vrsta anticelulit tretmana pomoću drvenih oklagija različitog oblika i teksture. Tretman je preporučljivo izvoditi u seriji od 10 vezanih tretmana (najidealnije svakog drugog dana), počevši od 3.dana ciklusa; uz korigovanu ishranu i pojačani unos vode.

Vreme trajanja 45 min

  • Limfna drenaža

Nezaobilazan tretman stimulisanja cirkulacije limfe, poboljšanja venske cirkulacije i za detoks organizma. Limfnom drenažom ojačavamo imunoloski sistem, pokretanjem limfe ubrzavamo metabolizam vršeći bržu razmenu materija, što za rezultat daje anticelulit efekat.

Vreme trajanja 45 min