Image Alt

Lash lift

Šta je Lash lift?

Ova metoda predstavlja hemijsko uvijanje (podizanje) prirodnih trepavica i njihovo bojenje. Uz Lash Lift ide i Lash Botox koji neguje i hrani dubinski vaše trepavice. Ono što je inovativno kod Lash Lifta jeste to što se trepavice tretiraju keratinom, koji popunjava i hrani dlaku, čineći je glatkom i punijom (baš kao kod keratina na kosi). Keratin je gradivni element kože, kose i noktiju i samim tim je prirodna supstanca. Dakle, nema nikakve nadogradnje niti lepljenje veštačkih svilenih!

Šta je Lash botox?

Dok Lash Lift pruža uvijanje i bojenje trepavica, Lash Botox ih neguje, popunjava i regeneriše. Dakle, botoks  za trepavice predstavlja mešavinu koncentrisanih aktivnih sastojaka poput ulja jojobe i argana uz dodatak aminokiselina i proteina koji hrane i jačaju prirodne trepavice. Smatrajte ga nekom vrstom keratinske maske za vaše trepavice koja popunjava oštećenja dlake, čineći da one izgledaju punije i glatko.

Koliko traje efekat?

Ovaj tretman je potpuno bezbedan i neinvazivan, a čak se može raditi i nakon ekstenzije trepavica, ali se u tom slučaju mora sačekati barem 48h kako bi se oči odmorile od lepka. Tretman Lash lifta traje oko 60 minuta, a efekti obično traju od 6 – 8 nedelja.

Za razliku od ekstenzija, kod Lash Lifta ne morate dolaziti svaki mesec na korekcije, pa je odlično rešenje za dame koje nemaju vremena da stalno koriguju trepavice.