Image Alt

Nerc

ŠTA TREBA DA ZNATE O SVILENIM TREPAVICAMA?

Nadogradnja svilenih trepavice LUXUS LASHES je kozmetički tretman, koji obavlja stručno osposobljena osoba – stilista za trepavice. U tom postupku stilista se fokusira na vašu prirodnu trepavicu, kako bi na nju, koristeći poseban tip lepka, nalepio jednu svilenu. Stavljaju se direktno na vašu prirodnu trepavicu, uz njen koren. Dužinu i uvijenost možete sami odabrati, prema sopstvenom tipu, a u dogovoru sa stilistom.

Postupak se odvija u ležećem položaju i sa zatvorenim očima. Ova vrsta tretmana je potpuno bezbolna i opuštajuća, da mnogi klijenti u toku tretmana utonu u san. Profesionalno nadograđene i zadebljane vaše trepavice daju optički efekat, da vaše oči izgledaju veće. Osim sto daju glam efekat, drugi benefit je taj sto vam više nije potrebno da nanosite maskaru na trepavice. Tretman je idealan kod žena koje nose naočare ili kontaktna sočiva.

Ceo tretman “svilene trepavice” traje nešto duže od sat vremena i za to vreme, u proseku oko 60 individualnih trepavica po jednom oku se smeste u poziciju.